Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, απορρήτου και cookies της ιστοσελίδας https://bonflaneur.com/

 

Η ιστοσελίδα και εφαρμογή bonflaneur-.com (εφεξής «ιστότοπος»)έχει ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των χρηστών της, την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών τους δεδομένων (εφεξής δεδομένα) και με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, απορρήτου και cookies (εφεξής «πολιτική») ενημερώνεστε για τον τρόπο που ο ιστότοπος τα επεξεργάζεται, αποθηκεύει και προστατεύει.

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι ο ιστότοπος και η εταιρεία που θα απορρέει από το bonflaneur.com, με έδρα την Αθήνα (διεύθυνση και τ.κ. σε διαδικασία οριστικοποίησης έδρας), email: info@bonflaneur.com, η οποία συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα που υποβάλλεται κατά την επίσκεψη και χρήση του ιστοτόπου. Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παρούσα πολιτική απορρήτου και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μας μέσω: info@bonflaneur.com (υπόψη CEO)

 

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία που επιτρέπει, είτε από μόνη είτε συνδυαστικά με άλλες, τη μοναδική ταυτοποίησή σας, κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679 ή Γενικός Κανονισμός), της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας κατά την πλοήγησή σας στην Ιστοσελίδα, την επικοινωνία σας με τον ιστότοπο μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη σε αυτόν.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σε επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τα εξής:

Ταυτότητας: όνομα, επώνυμο (προαιρετική δήλωσή από το χρήστη)

Επικοινωνίας: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email και το τηλέφωνο σας (προαιρετική δήλωση τηλεφώνου από το χρήστη)

Τα παραπάνω δεδομένα περιορίζονται αυστηρά εντός του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@bonflaneur.comγια τους σκοπούς της επικοινωνίας μεταξύ ιστοτόπου και χρήστη.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σε επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικής φόρμας και τα οποία μας χορηγείτε όταν τη συμπληρώνετε, είναι τα εξής:

Ταυτότητας: όνομα

Επικοινωνίας: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από την παραμετροποίηση ταξιδιωτικών κατηγοριών των εγγεγραμμένων χρηστών, αποθηκεύονται στο προφίλ του χρήστη μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει να τα διαγράψει. Τα δεδομένα αυτά αφορούν ποσόστωση των κατηγοριών ιστορίας- αρχαιολογίας, κοινωνίας, αρχιτεκτονικής, φύσης- περιβάλλοντος, πολιτισμού, γαστρονομίας, δραστηριοτήτων, διασκέδασης, αριθμού ημερών και αριθμού ωρών ξενάγησης.

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω ηλεκτρονικής φόρμας για τη δημιουργία και σύνδεση σε προφίλ χρήστη:

Επικοινωνίας: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email , κωδικός πρόσβασης

Ο κωδικός πρόσβασης είναι κρυπτογραφημένος και δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτόν. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προωθείται αυτόματα στον ιστότοποMailchimp (βλ. σχετική πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων) μόνο στην περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει να λαμβάνει ενημερώσεις στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο. Η διατήρηση των στοιχείων επικοινωνίας που αφορούν τη συγκεκριμένη φόρμα παραμένει σε ισχύ μέχρι την οριστική διαγραφή του προφίλ από τον ίδιο το χρήστη.

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω ηλεκτρονικής φόρμας για τη δημιουργία  και επεξεργασία προφίλ χρήστη στην υπηρεσία travelbuddiesείναι τα εξής:

Επικοινωνίας: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email , κωδικός πρόσβασης

Ταυτότητας: ψευδώνυμο (υποχρεωτικό) ημερομηνία γέννησης (προαιρετικό), φύλο (προαιρετικό), προτιμήσεις ταξιδιωτικών κατηγοριών (υποχρεωτικό), φωτογραφίες (προαιρετικό). Με την αποδοχή της πολιτικής δίνετε τη δυνατότητα πρόσβασης του ιστοτόπου στις φωτογραφίες της συσκευής σας. Η διατήρηση των στοιχείων ταυτότητας προφίλ και επικοινωνίας που αφορούν τη συγκεκριμένη φόρμα παραμένει σε ισχύ μέχρι την οριστική διαγραφή του προφίλ από τον ίδιο το χρήστη.

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω δορυφορικού εντοπισμού θέσης.

Τοποθεσία: Δορυφορικός εντοπισμός θέσης (GPS)

Με την αποδοχή της πολιτικής δίνετε τη δυνατότητα πρόσβασης του ιστοτόπου στον εντοπισμό θέσης μέσω της συσκευής που χρησιμοποιείτε.

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για χρηματικές συναλλαγές και δωρεές.

Οι οικονομικές συναλλαγές περιλαμβάνουν την πολιτική και όρους της πλατφόρμας PayPal, μέσω της οποίας γίνονται όλες οι συναλλαγές και δωρεές και τα προσωπικά δεδομένα σας αφορούν τους όρους της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Ο ιστότοπος δεν έχει καμία εμπλοκή με τα προσωπικά σας δεδομένα σε ό,τι αφορά χρηματικές συναλλαγές ή δωρεές.

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για διαμοιρασμό διαδρομών σε χρήστες κοινωνικών δικτύων

Ταυτότητας: Προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο

Πληροφορίες: Οι αποθηκευμένες διαδρομές του χρήστη και ο αριθμός διαμοιρασμών τους σε άλλες ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Με την αποδοχή της πολιτικής δίνετε τη δυνατότητα πρόσβασης του στην εφαρμογή ή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της συσκευής που χρησιμοποιείτε.

 

Δεδομένα μέσω Cookies όπως αναφέρεται αναλυτικά στην Πολιτική Cookies.

 

Ο ιστότοπος δεν κάνει καμία διάκριση μεταξύ χρηστών, η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι για την καλύτερη εξυπηρέτηση και επικοινωνία με τους χρήστες , εγγυάται την ασφάλειά τους και ορίζει ρητά ότι δεν είναι προς πώληση, μεταφορά, μεταφόρτωση και διαμοιρασμό σε άλλους ιστοτόπους, υπηρεσίες, οργανισμούς και επιχειρήσεις κάθε είδους. Ο ιστότοπος παροτρύνει τους χρήστες να υποβάλλουν οικειοθελώς τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την καλύτερη πλοήγηση, χρήση και επικοινωνία με τα μέλη που το απαρτίζουν ή με άλλους χρήστες μέσω αυτού και να μην αναφέρουν προσωπικά δεδομένα που δεν είναι απαραίτητα σε πεδία ελεύθερου κειμένου.

Επιπλέον σκοποί των παραπάνω όρων επεξεργασίας και αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων είναι η βέλτιστη ταχύτητα επικοινωνίας μας με τους χρήστες, η λήψη ανατροφοδότησης από τους χρήστες για τη βελτίωση του παρεχόμενου προϊόντος, η βέλτιστη κάλυψη τους από τα παρεχόμενα προϊόντα, η ασφαλής και εντός αυστηρά θεμιτού πλαισίου επικοινωνίας μεταξύ χρηστών, η ασφάλεια και ο ορθός γεωγραφικός προσανατολισμός των χρηστών, η έγκαιρη ενημέρωσή τους για θέματα που αφορούν τον ιστότοπο και η ασφάλεια των οικονομικών τους συναλλαγών και κινήσεων. Ο ιστότοπος εφαρμόζει όλες τις αρχές επεξεργασίας του Γενικού Κανονισμού (νομιμότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, περιορισμό σκοπού, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ακρίβεια, περιορισμός χρόνου αποθήκευσης, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και λογοδοσία).

 

Δεν μπορούμε (και δεν έχουμε υποχρέωση) να ελέγξουμε τη νομιμότητα του περιεχομένου του μηνύματός σας και ο ιστότοπος ουδεμία ευθύνη θα φέρει σε περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματός σας είναι παράνομο ή/και σε περίπτωση που μας χορηγήσετε προσωπικά δεδομένα, τα οποία είτε δεν σχετίζονται ή είναι περισσότερα από όσα είναι απολύτως απαραίτητα για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.

Μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε με επικοινωνία στο info@bonflaneur.com.

Διευκρινίζεται ότι η αποστολή αιτήματος από εσάς για επικοινωνία δεν αποτελεί εγγραφή σε κάποια βάση newsletter.

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με εμάς και για όσο τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των σκοπών επεξεργασίας, που περιγράφονται στην παρούσα (π.χ. όταν επικοινωνείτε μαζί μας, τα δεδομένα θα διατηρούνται μόνον για όσο χρόνο απαιτείται για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας επικοινωνίας).

Περαιτέρω, τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη νομική μας κάλυψη σε περίπτωση κάποιας διένεξης στο πλαίσιο χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και για τη διαχείριση από τον ιστότοπο τυχόν εννόμων αξιώσεων (π.χ. εξωδικαστική διαφορά, διαφορά ενώπιον δικαστηρίων ή/και εισαγγελικών ή άλλων αρχών), για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Για τον προσδιορισμό του χρόνου διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνουμε υπόψη μας τη φύση των δεδομένων σας, την ποσότητα, το σκοπό επεξεργασίας τους, την ασφάλεια τους κτλ. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται έννομα συμφέροντα ιστοτόπου ή/και δεν υφίσταται έννομη υποχρέωση τήρησής τους κατά τα ανωτέρω. Για την άσκηση του δικαιώματος σας παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα στην παρούσα Πολιτική.

Σε κάθε περίπτωση, για όσο χρόνο διατηρούμε τα δεδομένα σας, αυτά είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια, σύμφωνα και με τα μέτρα ασφαλείας της παρούσας πολιτικής.

 

Τα δικαιώματά σας μπορείτε να τα ασκήσετε στα στοιχεία επικοινωνίας του ιστοτόπου. Σε αυτήν την περίπτωση επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας: (α) για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αιτήματα επικοινωνίας που μας υποβάλετε οικειοθελώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας η οποία είναι διαθέσιμη στην Ιστοσελίδα μας και (β) να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε συνέχεια της υποβολής του αιτήματός σας κατά τα ανωτέρω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).  Σας ενθαρρύνουμε να εισάγετε μόνον εκείνα τα στοιχεία που είναι απολύτως απαραίτητα προκειμένου να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπο και να μην περιλαμβάνετε στο μήνυμά σας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων (π.χ. δεδομένα υγείας) ή κάθε άλλο στοιχείο το οποίο δεν είναι απολύτως απαραίτητο για το σκοπό της επικοινωνίας μαζί μας. Δεν μπορούμε (και δεν έχουμε υποχρέωση) να ελέγξουμε τη νομιμότητα του περιεχομένου του μηνύματός σας και ο ιστότοποσ ουδεμία ευθύνη θα φέρει σε περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματός σας είναι παράνομο ή/και σε περίπτωση που μας χορηγήσετε προσωπικά δεδομένα, τα οποία είτε δεν σχετίζονται ή είναι περισσότερα από όσα είναι απολύτως απαραίτητα για το σκοπό της επικοινωνίας μας μαζί σας. Μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε με επικοινωνία στο emailτου ιστοτόπου. Διευκρινίζεται ότι η αποστολή αιτήματος από εσάς για επικοινωνία δεν αποτελεί εγγραφή σε κάποια βάση newsletter.

Τα δικαιώματα που μπορείτε να ασκήσετε (κατά περίπτωση και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο Γενικός Κανονισμός) είναι τα εξής: δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15), δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16), δικαίωμα διαγραφής (άρθρο 17), δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας (άρθρο 18), δικαίωμα φορητότητας (άρθρο 20), δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21), δικαίωμα ανθρώπινης παρέμβασης στην αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ (άρθρο 22).

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την εμπιστευτικότητα όλων των αρχείων, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα και διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από εσάς απόδειξη της ταυτότητάς σας αν υποβάλετε αίτημα άσκησης των δικαιωμάτων σας σχετικά με τα εν λόγω αρχεία.

Δεν θα σας επιβαρύνουμε με κόστος για την άσκηση των δικαιωμάτων σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν, όπως προβλέπει ο νόμος, το αίτημά σας για πρόσβαση σε πληροφορίες είναι αβάσιμο ή υπερβολικό, οπότε έχουμε δικαίωμα να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για τυχόν χρεώσεις πριν ολοκληρώσουμε το αίτημά σας.

Στόχος μας είναι να απαντήσουμε σε τυχόν έγκυρα αιτήματα το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από τη λήψη τους, εκτός εάν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει αρκετά αιτήματα. Θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να χρειαστούμε περισσότερο από έναν (1) μήνα για τους λόγους που παρατίθενται ανωτέρω.

Καταγγελία σε Εποπτική αρχή: Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική Εποπτική Αρχή σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας για την εξεύρεση λύσης στο οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Στην Ελλάδα, η εποπτική αρχή για την προστασία δεδομένων είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr), Κηφισίας 1-3, 11523 Αθήνα, 2106475600, φαξ. 210 6475628.

 

Για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Ιστοσελίδας, ο ιστότοπος συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες, οι οποίες αποκτούν πρόσβαση μόνον σε όσα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργική και μηχανογραφική οργάνωση της Ιστοσελίδας μας, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του Χρήστη, την υποβολή από εσάς της φόρμας επικοινωνίας με τον ιστότοπο κλπ. Ενδεικτικά, στις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρίες περιλαμβάνεται και η εταιρεία που υποστηρίζει τεχνικά και φιλοξενεί τεχνικά την Ιστοσελίδα, την εφαρμογή, η πλατφόρμα newsletters, η πλατφόρμα πληρωμών (Paypal) κλπ.

 

Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, εξασφαλίζουμε συνεχώς το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες έχουν επιλεγεί προσεκτικά και δεσμεύονται με σύμβαση εκ των προτέρων.

 

Διευκρινίζουμε ότι σε περίπτωση που μέσω του ιστοτόπου μας οδηγείστε σε ιστοσελίδες τρίτων, συνεργατών ή μη του ιστοτόπου, αυτός ουδεμία ανάμειξη έχει σε τυχόν συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας που πραγματοποιείται από τους διαχειριστές των τρίτων ιστοσελίδων στις οποίες εισέρχεστε. Ως εκ τούτου, καλείστε να συμβουλεύεστε την αντίστοιχη πολιτική απορρήτου στην εκάστοτε ιστοσελίδα την οποία επισκέπτεστε.

 

Ο ιστότοπος διατηρεί κατά κανόνα τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Σε περίπτωση που πρόκειται να διαβιβασθούν δεδομένα σε τρίτες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για τις οποίες δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, θα λαμβάνονται όλες οι κατάλληλες εγγυήσεις που προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις διαβιβάσεις προς τρίτες χώρες.

 

Τέλος, ενδέχεται να χρειαστεί να παράσχουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να συμμορφωθούμε με νομική υποχρέωση ή δικαστική εντολή.

 

Ο ιστότοπος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή/απώλεια/αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία (ενδεικτικά Firewalls, Access rightscontrol, domaincontroller, lansegmentation, antivirus, partiallyencryptedinformation.).

 

Τα στοιχεία που υποβάλετε στον ιστότοπο τα διαχειρίζεται αποκλειστικά το  προσωπικό του ιστοτόπου που τελεί υπό τον έλεγχό του και μόνο κατ’ εντολήντου και από τους αποδέκτες, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας ο ιστότοποςεπιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Ο ιστότοπος μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών του, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον του ιστοτόπου τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από τον ιστότοπο ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

 

Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση του παρόντος ιστοτόπου, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική, για παράδειγμα για να συμμορφωθούμε με τις νέες απαιτήσεις που επιβάλλουν ισχύοντες νόμοι, οδηγίες, ή τεχνικές απαιτήσεις ή σε περίπτωση αναθεώρησης διαδικασιών ή πρακτικών μας. Θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε αναθεώρηση στην Πολιτική Απορρήτου μας με δημοσίευση της στον ιστότοπό μας. Επίσης, σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα σελίδα.

 

Πολιτική cookies της ιστοσελίδας https://bonflaneur.com/

 

Χρησιμοποιούμε cookies στην Ιστοσελίδα μας για να είναι λειτουργική ή πιο αποδοτική στη λειτουργία της, για τη βελτίωση της πλοήγησης σας, για να σας παρέχουμε τις πλήρεις δυνατότητες της ιστοσελίδας και για να διασφαλίσουμε την ορθή εμφάνιση του περιεχομένου. Η ιστοσελίδα μας επίσης χρησιμοποιεί τα cookies με σκοπό τη στατιστική ανάλυση της επισκεψιμότητας της. Στόχος της ανάλυσης είναι η αξιολόγηση της λειτουργικότητας και του περιεχομένου της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές αναφορές που επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα εξακρίβωσης της προσωπικής ταυτότητας των επισκεπτών από τις πληροφορίες αυτές.

 

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, όταν επισκέπτεστε μία ψηφιακή πλατφόρμα, την οποία, στη συνέχεια, χρησιμοποιούνται ως μέσο αναγνώρισης. Το cookies, που τοποθετούνται από τον κάτοχο της ψηφιακής πλατφόρμας ονομάζονται «firstpartycookies». Τα cookies που τοποθετούνται από άλλους ονομάζονται «thirdpartycookies”. Τα cookies τρίτου μέρους επιτρέπουν την παροχή δυνατοτήτων ή λειτουργικών τρίτου μέρους ( όπως αναλυτικά στοιχεία, διαφημίσεις και βίντεο) στην ψηφιακή πλατφόρμα ή μέσω αυτής. Τα μέρη που τοποθετούν τα thirdpartycookies μπορούν αναγνωρίσουν τη συσκευή σας τόσο όταν επισκέπτεται την ψηφιακή μας πλατφόρμα όσο και όταν επισκέπτεται ορισμένες άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Με εξαίρεση τα απολύτως απαραίτητα cookies και τα cookies Λειτουργικότητας/Προτιμήσεων, όλα τα άλλα cookies εγκαθίστανται μόνο εφόσον αποδεχθείτε την εγκατάστασή τους κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας. Με την αποδοχή των cookies κατά την είσοδό σας στην Ιστοσελίδα μας, δηλώνετε ρητά ότι έχετε αναγνώσει και κατανοήσει τις ειδικότερες προϋποθέσεις και όρους που αφορούν την εγκατάσταση, τη λειτουργία και το σκοπό που εξυπηρετούν τα cookies και παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση τους. Στη συνέχεια, σε κάθε σελίδα του site στην οποία θα εισέρχεστε, θα ενεργοποιείται αυτόματα σχετικό popup παράθυρο και θα παρέχεται σε εσάς η δυνατότητα αποδοχής των cookies. Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας για τα cookies οποιαδήποτε στιγμή στο αντίστοιχο κουμπί στο σημείο ανάκλησης συγκατάθεσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να μην αποδεχτείτε τα cookies. Στην περίπτωση αυτή θα εγκατασταθούν μόνον όσα cookies είναι απολύτως τεχνικά και λειτουργικά απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

 

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: https://aboutcookies.org/. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, ορισμένες δυνατότητες του παρόντος ιστοτόπου μπορεί να μην λειτουργούν κανονικά εάν αρνηθείτε τη χρήση cookies και ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο.

Σε μερικούς browsers μπορείτε ακόμα και να αποκλείετε συγκεκριμένες εταιρείες από τις οποίες δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookies:

 

Ρυθμίσεις διαφημίσεων Google: https://www.google.com/ads/preferences/?hl=el

Διαχείριση cookies διαφημιστικών εταιρειών για τις ΗΠΑ: http://www.aboutads.info/choices

Διαχείριση cookies διαφημιστικών εταιρειών για την ΕΕ: http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices

All About Cookies: http://www.aboutcookies.org

 

Συγκεκριμένα, τα cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα είναι τα ακόλουθα:

ΟΝΟΜΑ COOKIE ΛΗΞΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
PHPSESSID Συνεδρία Καθώς περιηγείστε στις σελίδες αυτού του ιστότοπου, το cookie συνεδρίας ενημερώνει τον ιστότοπο ότι είστε το ίδιο άτομο που ζητά τις ιστοσελίδες και όχι νέος επισκέπτης σε κάθε σελίδα. Αυτό το cookie δεν σας αναγνωρίζει προσωπικά και δεν συνδέεται με άλλες πληροφορίες που αποθηκεύουμε για εσάς.
wordpress_logged_in_xxx Συνεδρία Το WordPress χρησιμοποιεί αυτό το cookie για να υποδείξει πότε είστε συνδεδεμένοι και ποιοι είστε, για περισσότερη χρήση διεπαφής.
wordpress_test_cookie Συνεδρία Το WordPress ορίζει αυτό το cookie όταν μεταβαίνετε στη σελίδα σύνδεσης. Το cookie χρησιμοποιείται για να ελέγξει αν το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει ρυθμιστεί να επιτρέπει ή να απορρίπτει cookie.
wp-settings-1, wp-settings-time-1 1 έτος WordPress uses this cookie to customize your view of admin interface, and possibly also the main site interface.
pll_language 1 έτος Το WordPress χρησιμοποιεί αυτό το cookie για να αποθηκεύει ρυθμίσεις γλώσσας.
cookie_notice_accepted 6 μήνες Το WordPress χρησιμοποιεί αυτό το cookie για να ελέγξει αν μπορούν να τοποθετηθούν cookies.
CookieLawInfoConsent 1 έτος Το WordPress χρησιμοποιεί αυτό το cookie για να ελέγξει αν μπορούν να τοποθετηθούν cookies.
cookielawinfo-checkbox-necessary 1 έτος Το WordPress χρησιμοποιεί αυτό το cookie για να ελέγξει αν μπορούν να τοποθετηθούν cookies.
cookielawinfo-checkbox-non-necessary 1 έτος Το WordPress χρησιμοποιεί αυτό το cookie για να ελέγξει αν μπορούν να τοποθετηθούν cookies.
viewed_cookie_policy 1 έτος Το WordPress χρησιμοποιεί αυτό το cookie για να ελέγξει αν μπορούν να τοποθετηθούν cookies.